TOIMITUSEHDOT

Verkkokaupan tuotteita myy Tmi HoivanKare y-tunnus 2068742-8. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yrityksille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

TUOTTEIDEN TILAAMINEN

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti verkkokaupan www.hoivankare.fi/kauppa kautta. Joidenkin tuoteryhmien kohdalla tilaus onnistuu vain puhelimitse +358503385325, jotta voimme varmistaa tuotteiden sopivuuden.

MAKSAMINEN

Verkkokaupan ostokset voi maksaa kotimaisilla verkkopankeilla tai Everyday-, Jousto- tai Collector laskulla tai osamaksulla.
Paytrail-palvelun maksuehdot löydät täältä.
Puhelimitse tilatut tuotteet maksetaan laskulla. Laskuun lisätään hinnaston mukaiset toimistomaksut.

TOIMITUSAIKA

Tuotteet toimitetaan kirjeenä tai postipakettina normaalisti muutaman arkipäivän sisällä tilauksesta. Toimitusaika tuotteilla on 3-7 arkipäivää. Poikkeavista toimitusajoista ilmoitamme sivustolla.

TOIMITUSTAPA JA KULUT

Toimituskulut sisältävät posti-ja pakkauskulut. Toimituskulut määräytyvät valitun toimitustavan mukaisesti. Lähetykset toimittaa posti Group Oyj. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista.

VAIHTO- JA PALAUTUSEHDOT

Tuotteilla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus tilauksen vastaanottamisesta. Tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja alkuperäispakkauksessa.

Tuotepalautuksissa tai vaihtoon liittyvissä asioissa ota yhteyttä +358503385325 tai info@hoivankare.fi.
Palautusosoite: Tmi HoivanKare, Heikkiläntie 1B1, 40270 Palokka

Toimituskustannuksista vastaa tuotepalautuksissa asiakas, eikä niitä hyvitetä asiakkaalle.

ONGELMATILANTEET

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiasta ilmoittaa välittömästä info@hoivankare.fi. Jos paketti on vioittunut kuljetuksen aikana, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

EHTOJEN MUUTTAMINEN

HoivanKare pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Ajantasaiset tilaus- ja toimitusehdot löytyvät verkkokaupan sivuilta.

Voimassa 05.10.2021 alkaen