Abilar 10% Pihkasalva

21,00  sis. alv

Antimikrobinen ja anti-inflammatorinen salva haavoille ja palovammoille

Toimitusaika 3-14 vrk

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): H501 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Abilar 10% Pihkasalva on turvallinen ja tehokas erilaisten ihohaavojen paikallishoidossa. Abilar on laajakirjoisesti antimikrobinen (bakteerit, hiiva- ja rihmasienet) , anti-inflammatorinen ja se edistää ihon uusiutumista.

Salva levitetään ohuesti suoraan haavalle, palaneelle alueelle tai hiertymälle ja peitetään laastarilla tai haavasidoksella. Levitä Abilar 10% Pihkasalvaa ärtyneelle alueelle kahdesti päivässä, kunnes iho on parantunut.Kroonisissa, vaikeasti parantuvissa haavoissa Abilar 10% Pihkasalvaa levitetään haavan päälle ja se peitetään haavasidoksella tai vastaavalla. Kuivaan haavaan suositellaan tavallista haavasidosta ja jos haava vuotaa, siihen suositellaan sidosta, jolla on hyvä imukyky. Sidos tulisi vaihtaa 1-3 vuorokauden välein riippuen haavan laadusta.

Käyttökohteet: haavojen, haavaumien, ruhjeiden, hiertymien, pienempien palovammojen, ja tulehtuneiden haavojen hoitoon. Ammattikäyttöön tulehtuneiden ja infektoitumattomien akuuttien ja kroonisten haavojen, painehaavojen, diabeettisten haavojen, säärihaavojen, leikkaushaavojen ja palohaavojen jne. hoitoon

Vasta-aiheet: Hartsiyliherkkyys. Oireet ilmenevät tavallisesti 1-3 vuorokauden kuluessa paikallisena allergisena kosketusihottumana. Oireiden ilmentyessä hoito on keskeytettävä.

Pihkasalvan käyttöä ei suositella limakalvoille, silmiin tai suuhun, eikä sisäisesti.

Tuubi 20 g

Säilyy huoneenlämmössä avaamattomana 5 vuotta ja avattuna 12 kuukautta.

Repolar Oy

Lisätiedot

Paino 0.045 kg
Mitat 11.5 × 3.5 × 3 cm