Allevyn Gentle Border Heel

22,00 106,00  sis. alv

Hellävarainen,imukykyinen, liimautuva silikonigeelivaahtosidos kantapään alueelle

Toimitusaika 5 – 10 vrk

Poista
Tuotetunnus (SKU): HV1008 - HV1008P Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Allevyn Gentle Border -sarjan tuotteet on kehitetty potilaille, joilla on erityisen herkkä tai hauras iho. Sidos mukatuu kehon muotoihin ja pehmeä silikonigeelikiinnitys vähentää sidoksen vaihdon yhteydessä haavaan mahdollisesti kohdistuvaa traumaa ja potilaan kokemaa kipua heikentämättä hoidon laatua. ALLEVYNin kolmikerroksinen rakenne pitää yllä optimaalisen kosteustasapainon, joka tukee parantumista edistävää kosteaa haavaympäristöä.

Ainutlaatuinen sidos kantapääalueen haavanhoitoon edistyneen muotoilunsa ja silikonigeelikiinnityksensä ansiosta.Suuret yläsiivekkeet peittävät kehräsluut ja antavat miellyttävän pehmeän suojan. Täydellinen istuvuus, eikä asettamiseen tarvita toissijaista kiinnitystä. Muotoutuu helposti kantapääalueelle.  Sidosta voidaan pitää paikallaan jopa 7 päivää haavan ja sitä ympäröivän ihon kunnosta riippuen, tai kunnes haavaerite on noin 0,5 cm päässä haavatyynyn reunoista.

Käyttökohteet: pinnalliset granuloivat haavat, krooniset ja akuutit erittävät haavat, syvät ja keskisyvät haavat, kuten painehaavat,  diabeettiset jalkahaavat, infektoituneet haavat, pahanlaatuiset haavat, kirurgiset haavat, 1. ja 2. asteen palovammat, ihonottokohdat, onkologiset haavat ja epidermolysis bullosa -haavat

 

Myydään yksittäispakattuna sekä 5 kpl paketeissa.

Smith & Nephew Oy

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
kpl / pkt

kpl, 5 kpl/pkt