AQUACEL Ag+ Extra

3,95 270,50  sis. alv

Geeliytyvä, ionisoitua hopeaa sisältävä ommelvahvistettu antimikrobinen sidos infektoituneille tai infektiosriskin omaaville haavoille.

Toimitusaika 3 – 7 vrk

Poista
Tuotetunnus (SKU): HH411 - HH417P Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

AQUACEL® -sidoksessa on käytetty ainutlaatuista Hydrofiber® -teknologia ja Ag+ teknologiaa.

Kuituvahvistettu AQUACEL®  Ag+ Extra -sidos sisältää 1,2% ionisoitua hopeaa. Kuitukangasmainen sidos on pehmeä ja steriili. Materiaali on natriumkarboksimetyyliselluloosaa ja vahvistettua regeneroitua selluloosakuitua. Tämä helposti muotoutuva ja erittäin imukykyinen sidos imee itseensä haavaeritettä ja geeliytyy. Geelimäinen sidos ylläpitää luontaista kosteaa haavanparanemisympäristöä, mikä auttaa pehmittämään ja poistamaan kuollutta kudosta. Sidos on helppo poistaa yhtenä kappaleena haavasta vahingoittamatta vastamuodostunutta kudosta.

AQUACEL®  Ag+ -sidoksen hopeaionit hajottaa haavalle muodostuneen biofilmin ja tuhoaa haavainfektioita aiheuttavia bakteereja, hiivoja ja homeita. Ennaltaehkäisvät biofilmin uudelleen muodostumista.

Sidos laitetaan suoraan haavalle siten, että vähintään 1 cm jää haavareunojen ulkopuolelle.Sidos peitetään siihen sopivalla kosteutta ylläpitävällä sidoksella kuten esim Foam – tai hydrokolloidi- sidoksella. Sidos vaihdetaan, kun kliinisesti on aiheellista. Sidos voi olla paikollaan enintään 7 vrk.

Käyttökohteet: Krooniset säärihaavat, painehaavat ja diabeettiset jalkahaavat, ihorikot, laseraatiot, leikkaushaavat ja pinnalliset palovammat.

AQUACEL®  Ag+ sidosta ei saa käyttää henkilöillä, jotka ovat yliherkkiä tai ollut allerginen reaktio hopealle, natriumkarboksimetyyliselluloosalle,EDTA.lle tai bentsoonikloridille.

Sidosta on 7 eri kokoa

Myydään kappaleittain ja paketeittain

ConvaTec Oy

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Koko / Määrä

5 x 5 cm kpl, 5 x 5 cm 10 kpl, 10 x 10 cm kpl, 10 x 10 cm 10 kpl/ltk, 15 x 15 cm kpl, 15 x 15 cm 5 kpl/ltk, 20 x 30 cm kpl, 20 x 30 cm 5 kpl/ltk, 4 x 10 cm kpl, 4 x 10 cm 10 kpl/ltk, 4 x 20 cm kpl, 4 x 20 cm 10kpl/ltk, 4 x 30 cm kpl, 4 x 30 cm 10 kpl/ltk