AQUACEL Ag+ nauhasidos

12,20 61,00  sis. alv

Ionisoitua hopeaa sisältävä ommelvahvistettu, pehmeä ja kuitukangasmainen geeliytyvä nauhasidos kohtalaisesti ja runsaasti erittäville haavoille.

Toimitusaika 2-7 vrk

Poista
Tuotetunnus (SKU): HH401 - HH402P Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Kuituvahvistettu AQUACEL®  Ag+ -nauhasidos sisältää 1,2% ionisoitua hopeaa. Kuitukangasmainen nauhasidos on pehmeä ja steriili. Materiaali on natriumkarboksimetyyliselluloosaa ja vahvistettua regeneroitua selluloosakuitua. Tämä helposti muotoutuva ja erittäin imukykyinen sidos imee itseensä haavaeritettä ja geeliytyy. Geelimäinen sidos ylläpitää luontaista kosteaa haavanparanemisympäristöä, mikä auttaa pehmittämään ja poistamaan kuollutta kudosta. Sidos on helppo poistaa yhtenä kappaleena haavasta vahingoittamatta vastamuodostunutta kudosta.

AQUACEL®  Ag+ -nauhasidoksen hopeaionit hajottaa haavalle muodostuneen biofilmin ja tuhoaa haavainfektioita aiheuttavia bakteereja, hiivoja ja homeita. Ennaltaehkäisvät biofilmin uudelleen muodostumista.

Sopii erityisesti onkalomaisille haavoille.

Sidos laitetaan suoraan haavalle siten, että vähintään 1 cm jää haavareunojen ulkopuolelle.Sidos peitetään siihen sopivalla kosteutta ylläpitävällä sidoksella kuten esim Foam – tai hydrokolloidi- sidoksella. Sidos vaihdetaan, kun kliinisesti on aiheellista. Sidos voi olla paikollaan enintään 7 vrk.

Käyttökohteet: Krooniset säärihaavat, painehaavat ja diabeettiset jalkahaavat, ihorikot, laseraatiot, leikkaushaavat ja pinnalliset palovammat.

AQUACEL®  Ag+ sidosta ei saa käyttää henkilöillä, jotka ovat yliherkkiä tai ollut allerginen reaktio hopealle, natriumkarboksimetyyliselluloosalle,EDTA.lle tai bentsoonikloridille.

Nauhan pituus 45 cm, leveydet  1cm ja  2 cm.

Myydään kappaleittain ja 5 kpl paketissa

ConvaTec Oy

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Koko / Määrä

1 x 45 cm kpl, 1 x 45 cm 5 kpl/pkt, 2 x 45 cm kpl, 2 x 45 cm 5 kpl/pkt