AQUACEL Hydrofiber – nauhasidos

7,50 37,50  sis. alv

Ommelvahvistettu pehmeä ja kuitukangasmainen geeliytyvä nauhasidos kohtalaisesti ja runsaasti erittäville haavoille.

Toimitusaika 3-14 vrk.

Poista
Tuotetunnus (SKU): H213- H214P Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Kuituvahvistettu AQUACEL®  Hydrofiber®-haavasidos on pehmeä, steriili ja kuitukangasmainen nauhasidos. Materiaali on natriumkarboksimetyyliselluloosaa ja vahvistettua regeneroitua selluloosakuitua. Tämä helposti muotoutuva ja erittäin imukykyinen sidos imee itseensä haavaeritettä ja geeliytyy. Geelimäinen sidos ylläpitää luontaista kosteaa haavanparanemisympäristöä, mikä auttaa pehmittämään ja poistamaan kuollutta kudosta. Sidos on helppo poistaa yhtenä kappaleena haavasta vahingoittamatta vastamuodostunutta kudosta. Sopii erityisesti onkalomaisille haavoille.

Sidos laitetaan suoraan haavalle siten, että vähintään 1 cm jää haavareunojen ulkopuolelle.Sidos peitetään siihen sopivalla kosteutta ylläpitävällä sidoksella kuten esim Foam – tai hydrokolloidi- sidoksella. Sidos vaihdetaan, kun kliinisesti on aiheellista. Sidos voi olla paikollaan enintään 7 vrk.

Käyttökohteet: Krooniset säärihaavat, painehaavat ja diabeettiset jalkahaavat. Ihonottokohdat, ihorikot, laseraatiot, leikkaushaavat ja pinnalliset palovammat.

Nauhan pituus 45 cm, leveydet  1cm ja  2 cm.

Myydään kappaleittain ja 5 kpl paketissa

ConvaTec Oy

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Koko

1 cm x 45 cm kpl, 1 cm x 45 cm 5 kpl/ltk, 2 cm x 45 cm kpl, 2 cm x 45 cm 5 kpl/ltk