Curea Clean

2,30 41,00  sis. alv

Kiinnittymätön, tehdaspuhdas sekundäärinen haavasidos kohtalaisesti tai melkorunsaasti erittäville haavoille

Toimitusaika 3 – 14 vrk

Poista
Tuotetunnus (SKU): HTY1001-HTY1003 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Curea Clean on kiinnittymätön, tehdaspuhdas sekundäärinen haavasidos kohtalaisesti tai melkorunsaasti erittäville haavoille. Soveltuu käytettäväksi kaikkien haavanhoitotuotteiden kanssa.

Curea -superimevät haavasidokset tukevat haavan luonnollista paranemista. curea-sidoksen kolmikerroksinen rakenne imee haavaeritteen ja veren kapillaarisesti lukiten sen itseensä. Selluloosan ja superabsorbentin muodostama SuperCore ydin on mekaanisesti puristettu eikä se sisällä liima- tai sidosaineita mikä vähentää ihoärsytysriskiä ja parantaa myös imukykyä. Hyvän imukykynsä ja pintakuivuuden ansiosta sidosten vaihtotarve harvenee ja tarjoaa haavalle paranemisrauhan.

Sidosta ei saa leikata. Asetetaan haavalle sininen puoli haavasta poispäin. Sidoksen voi kiinnittää kiinnitesidoksella tai reunoilta kalvolla tai teipillä.  Sidoksen vaihto haavan erityksen mukaan tai viimeistään 7 vrk:n välein.

Sidosta on 3 eri kokoa.

Myyntierät vaihtelee sidoksen koon mukaan.

curea medical GmbH

Maahantuoja Steripolar Oy

Curea ESITE

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Koko

10 x 10 cm 5 kpl/pss, 10 x 10 cm 100 kpl/ltk, 10 x 20 cm 5 kpl/pss, 10 x 20 cm 50 kpl/ltk, 20 x 20 cm 5 kpl/pss, 20 x 20 cm 25 kpl/ltk