HydroFrame – ihonsuojaliuskat

1,10 33,00  sis. alv

Manuka-hunajaa sisältävät liuskat ihonsuojaukseen sekä lisäkiinnitykseen

Toimitusaika 3-7 vrk

 

Poista
Tuotetunnus (SKU): A403 A404 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

Hellävarainen HydroFrame-ihonsuojaliuska sisältää ainoastaan luonnollisia materiaaleja sekä haavan- ja ihonhodossa käytettävää manuka-hunajaa.

Pehmeä, ohut ja puolikuun muotoinen sidos sisältää lääketietieteellisen laatuluokan Manuka-hunajaa, joka tekee sidoksesta erittäin hellävaraisia ja soveltuvat käytettäväksi myös lapsilla.

Ihonsuojaliuskaa on kahta kokoa ja sitä voi leikata haluttuun muotoon. Liuskan avulla voidaan suojata ihoa erilaisilta teipeiltä  tai hankaukselta esimerkiksi avannesidoksen alla sekä dreenin tai katetrin alapuolella. Liuskaa voidaan myös käyttää vähän erittävän haavan suojana/ hoitona.

Muotonsa ja hellävaraisen kiinnittyvyytensä ansioista liuska sopii hyvin mm. avannesidoksen lisäkiinnitykseen. Liuska asetetaan pohjalevyn reunan päälle lisäteipiksi, jolloin tämä antaa lisää kiinnityspintaa sidokselle ja estää avannesidoksen reunaa rullautumasta.

HydroFrame -liuskat sisältävät Wellandin ihoystävällistä Hyperflex-hydrokolloidia ja Manuka-hunajaa. Ne eivät sisällä synteettisiä ainesosia. Tämän vuoksi liuskoja täytyy ennen kiinnittämistä lämmittää hetken käsien välissä tai ihoa vasten. Säilytetään huoneenlämmössä, älä anna tuotteiden jäätyä tai olla suorassa auringonpaisteessa.

HydroFrame 20 kpl/pkt
HydroFrame Mini 30 kpl/pkt
Welland Medical Ltd / Medfanet Oy

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Koko

Mini kpl, Mini 30 kpl/ltk, kpl, 20 kpl/ltk