Medihoney Tulle Hunajavoidesidos 10cm x 10cm (avattuna 10 x 30 cm)

9,00  sis. alv

Manuka-hunajavoideverkko syviin ja pinnallisiin haavoihin

Toimitusaika 5 – 10 vrk

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): H406 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Medihoney Tulle -hunajavoideverkko koostuu vahvasta, kudotusta verkosta joka on kyllästetty 100%:seen Manuka-hunajaan (Leptospermum sp.). Sidoksen hunajapitoisuus on 80%. Voidaan käyttää sekä syvissä että pinnallisissa haavoissa. Hunajan antibakteerinen ominaisuus ehkäisee yleisesti tunnettujen haavainfektiota aiheuttavien mikrobien ja bakteerien kasvua haavalla sekä biofilmin muodostumista.

Hunajaverkko estää pahan hajun muodostumista haavassa ja soveltuu käytettäväksi myös painesiteen alla. Sidos luo haavalle kostean haavanparanemis-ympäristön vähentäen traumaa ja kipua.

Sidos asetetaan haavalle yksinkertaisena (10 x 30 cm), taitettuna tai sykerönä ja sen tulee olla haavan kokoinen. Sidoksen päällä tulee käyttää runsaasti-imevää sidosta. Vaihtoväli erityksen mukaan, sidos saa olla maksimissaan 7 vrk. Huomioi, että hunaja lisää haavaeritystä haavalla hoidon alussa.

Käyttökohteet: traumahaavat, 1. ja 2. asteen palovammat,ihonsiirrekohdat, säärihaavat, painehaavat, diabeetikkojen haavat,infektoituneet ja nekroottiset haavat, hiertymät, pahanhajuiset haavat

Derma Sciences IncMyydään yksittäispakattuna

Maahantuoja Steripolar Oy

Medihoney ESITE

Lisätiedot

Paino 0.035 kg
Mitat 15 × 15 × 1 cm