Resolain Scalp Tonic

16,00  sis. alv

rauhoittava hoitoneste ärtyneelle hiuspohjalle, hilseilyyn ja ihon ongelmiin

Toimitusaika 2 – 5 vrk

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): H503 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Resolain Scalp Tonic on rauhoittava pihkapohjainen hoitoneste ärtyneen hiuspohjan ja ihon hoitoon. Hoitonesteen vaikutus perustuu suomalaisen metsäkuusen pihkan ainesosiin, joilla on laajakirjoinen antimikrobinen ja ärtynyttä ihoa rauhoittava vaikutus. Auttaa poistamaan kutinaa, punoitusta ja hilseilyä ja sopii kaikille hiustyypeille. Kosteuttaa ihoa ja edistää ihon uusiutumista ja ihon pintavaurioiden parantumista.

Sopii sekä päivittäiseen että kuuriluontoiseen käyttöön ja voidaan käyttää myös rikkoutuneelle iholle

Hoitoneste levitetään tippoina pieni määrä märälle tai kuivalle hiuspohjalle ja annetaan kuivua. Tasaisen levityksen edistämiseksi hiero hiuspohjaa varovasti. Ei huuhdella pois. Käytetään kerran tai kahdesti päivässä pesun jälkeen tai pesukertojen välillä.

Kutiavan ja ärtyneen ihon hoidossa nestettä levitetään kerran tai kahdesti päivässä ärtyneelle alueelle. Kun hoidetaan ihoa, Voidaan käyttää yhtä aikaa muiden vartalonhoitotuotteiden kanssa. Levitä Resolain Hiuspohjan Hoitonestettä ensin iholle ja anna kuivua hetken ennen muiden tuotteiden käyttöä.

Vasta-aiheena hartsiyliherkkyys. Oireet ilmaantuvat 1-3 vuorokauden kuluessa paikallisena kosketusihottumana. Oireiden ilmaantuessa hoito on keskeytettävä.

Pullo 100 ml

Säilyy huoneenlämmössä avaamattomana 2 vuotta ja avattuna 12 kuukautta

Repolar Oy

 

Lisätiedot

Paino 0.150 kg
Mitat 15.5 × 5 × 3 cm