SGSOFT kuitusidos

3,90 36,00  sis. alv

SGSOFT hoitaa ja ennaltaehkäisee haavainfektioita. Ei vapauta hopeaa haavalle.

Toimitusaika 3-14 vrk

Poista
Tuotetunnus (SKU): H302 - H302P Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

SGSOFT on suunniteltu ehkäisemään sekä hoitamaan haavainfektioita niin, että haavasiteen pinta pysyy bakteereista vapaana. Sidoksen imukyky on 10 kertainen omaan painoonsa nähden.
SGSOFT haavasidos sisältää ionista hopeaa, joka on tiukasti kiinni sidoksen kuiduissa. SGSOFT pysäyttää tehokkaasti bakteerikolonisaation imemällä sidokseen haavalta tulleen eritteen. Hopeaionit eivät vapaudu sidoksesta haavan pinnalle, vaan haavapintaa vasten oleva sidos pysäyttää haavassa olevan bakteerikolonisaation. Puhtaan olosuhteen luominen haavalle turvaa haavan paranemisen ja ehkäisee haavainfektioiden syntyä.

Kliinisesti testattu SGSOFT tehoaa kaikenlaisiin bakteereihin ja sillä on laajat käyttömahdollisuudet. Tuotteilla CE-merkintä.

Taita tai leikkaa haavasidos sopivaksi, aseta suoraan haavan pohjaan. Tarvittaessa voi pöölle asettaa suojaavan tai imevän sidoksen.  Sidosta voi kostuttaa keittosuolalla tai vedellä. Haavasidoksen käyttöaika riippuu haavan eritteen määrästä, kuitenkin enintään 7 vrk:tta. Sidosta voidaan käyttää painesidoksen alla.

KÄYTTÖKOHTEET: syvät ja pinnalliset haavat, haavainfektiot, erittävät haavat

KOKO: 10×10 cm, myydään yksittäin pakattuna tai 10 kpl paketissa.

Silvergreen Ltd/ Steripolar Oy

 

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
kpl / pkt

kpl, 10 kpl/pkt