Sorbact Foam vaahtosidos

6,60 14,00  sis. alv

Antimikrobinen, hydrofobinen vaahtosidos  kaikentyyppisille vähän, kohtalaisesti tai runsaasti erittäville pinnallisille haavoille

Toimitusaika 5-14 vrk

Poista
Tuotetunnus (SKU): HS601-HS603 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Sorbact Foam sidos hoitaa pinnallisen, erittävän haavan ja ennaltaehkäisee haavainfektiota. Foam sidoksen haavaa vasten tuleva pinta on asetaattisilkkiä ja se on käsitelty hydrofobiseksi DACCrasvahappoesterillä. Asetaattisilkin päällä on pehmeä ja imukykyinen polyuretaanivaahto. Päällimmäisenä on ihonvärinen puoliläpäisevä (läpäisee haavalta pois hiilidioksidia ja vesihöyryä sekä haavalle happea) polyuretaanikalvo. Sidos ei sisällä lääkeaineita, luonnonkumia, hartsia tai hartsijohdannaisia.

Foam sidosta voi leikata. Sidoksesta ei irtoa partikkeleita. Sidoksen voi kiinnittää polyuretaanikalvolla, ihoteipillä, verkkosidoksella tai sideharsorullalla.  Soveltuu käytettäväksi myös tuki- ja kompressiosidosten alla.

Haavapinnalla ja -eritteessä olevat patogeenit mikrobit sitoutuvat tehokkaasti ja nopeasti rasvahappoesterillä (DACC) hydrofobiseksi käsiteltyyn asetaattisilkkipintaan, jonka jälkeen tulehdusta aiheuttavista mikrobeista puhdistettu haavaerite imeytyy polyuretaanivaahtoon.

Käyttökohteet: Kaikentyyppiset vähän, kohtalaisesti tai runsaasti erittävät pinnalliset haavat. Esim. traumahaavat, leikkaushaavat, painehaavat, säärihaavat, diabeettiset haavat. Haavan infektion ennaltaehkäisyyn tai jo syntyneen infektion hoitoon. Soveltuu käytettäväksi myös imevänä peitto sidoksena syvän haavan hoidossa.

Kertakäyttöistä Sorbact Foam sidosta on 3 eri kokoa

Maahantuoja Oy Verman Ab

 

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Koko

15 cm x 15 cm, 10 cm x 20 cm, 10 cm x 10 cm