Sorbact Gel sidos

5,50 8,50  sis. alv

Hydrogeelillä kyllästetty hydrofobinen sidos kaikentyyppisille kosteutta ja puhdistusta tarvitseville haavoille

Toimitusaika 5-14 vrk

Poista
Tuotetunnus (SKU): HS501-HS503 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Sorbact Gel sidos kosteuttaa ja puhdistaa kaikentyyppiset kuivat, katteiset, höttöiset ja sekalaista kudospintaa sisältävät haavat.Gel sidos on hydrofobiseksi käsiteltyä asetaattisilkkiä joka on kyllästetty hydrogeelillä. Sidos ei sisällä lääkeaineita, luonnonkumia, hartsia tai hartsijohdannaisia.

Sorbact Gel sidos tulee aina asettaa haavalle sykerömäisesti kerroksittain. Sidos ei saa olla kosketuksessa haavaa ympäröivän terveen ihon kanssa ja ympäröivä iho tulee suojata perusvoiteella tai sinkkispräyllä. Peittosidoksena polyuretaanikalvo tai vähän imevä sidos. Vaihtoväli aina haavan tilan mukaisesti. Nauha on käyttövalmis, kostea sidos esim. fistelimäisille haavoille.

Sorbact Gel sidoksen hydrogeeli kosteuttaa voimakkaasti haavapintaa, pehmittää ja irrottaa katepintaa sekä rauhoittaa haavakipua. Tulehdusta aiheuttavat hydrofobiset mikrobit, märkäerite ja kuollut kudos sitoutuvat sidoksen pintaan ja ne poistetaan haavalta sidosvaihdon yhteydessä.

Käyttökohteet: kaikentyyppiset kosteutta tai puhdistusta kaipaavat kuivat, katteiset, höttöiset tai sekalaista kudospintaa sisältävät haavat, fistelit, onkalot

Kertakäyttöistä Sorbact Gel -sidota on 3 eri kokoa

Maahantuoja Oy Verman Ab

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Koko

7,5 cm x 15 cm, 7,5 cm x 7,5 cm, 3 cm x 15 cm